Fejléc scriptblokk

Gyerekszobába illő fotel és fogas

Szeretnénk egy kedves kiegészítőt a gyerekszobába? Válasszunk kis fotelt vagy olyan ruhafogast, ami a lurkó igazi kedvence lesz!

Mesés világot szeretnénk teremteni gyermekünk köré? Ebben a kisbútorok is nagy segítségünkre lehetnek! Az apró termetre méretezett fotelok vagy a figurás gyermekfogasok ideális kiegészítői lehetnek a gyerekszoba terének.

Ha úgy érezzük, jól jönne a szobába egy olyan kis szék, amelybe a gyerkőc – és csakis ő! - kényelmesen belekuporodhat, sőt, a fotel a kedvenc állatát idézi, válasszunk a bájos gyerekszoba kiegészítők közül!

Kutyás, halacskás, vagy akár focilabdás és hercegnős huzattal, vidám színekben állnak a lurkó rendelkezésére a fotelek, kényelmes szövettel és acélvázzal, melynek köszönhetően könnyedén összecsukható és el is rakható a kisbútor, ha éppen nincs rá szükség.

Nagyobb rendet szeretnénk teremteni a szobában, előszobában? Mit szólnánk egy olyan, mutatós gyerek fogashoz, akasztóhoz, amely megjelenésével kifejezetten rendrakásra késztet? Olyan kedves és színes, hogy a gyerkőc szívesen használja majd.

A kisebbek fejét könnyen elcsavarja a kutyusos figurával vagy kisautóval díszített fogas – nemcsak a fogas tetején „ülő” figura, de a színek is nagyon vonzóak! Kicsik-nagyok kedvence lehet a ceruzát formázó fogas is, amely különféle vidám árnyalatokban lehet a miénk. Jól járunk velük – meglepetésnek sem utolsók…!


Minden cikk alja scriptblokk

Kapcsolódó cikkek

Franciaágyak kárpitozottan

Franciaágyak kárpitozottan

Kárpitozott rendezettség
Puffos dohányzóasztalok

Puffos dohányzóasztalok

Akár a japánoknál...
Hab matrac variációk

Hab matrac variációk

Habosat az ágykeretbe!
Az ülőgarnitúra jellemzői

Az ülőgarnitúra jellemzői

Az ülőgarnitúra jellemzői és tipikus hibái
Pihentető masszázsfotelek, relax fotelek

Pihentető masszázsfotelek, relax fotelek

Relax fotel – valódi társ a pihenésben!