Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Gyerekszobába illő fotel és fogas

Szeretnénk egy kedves kiegészítőt a gyerekszobába? Válasszunk kis fotelt vagy olyan ruhafogast, ami a lurkó igazi kedvence lesz!

Mesés világot szeretnénk teremteni gyermekünk köré? Ebben a kisbútorok is nagy segítségünkre lehetnek! Az apró termetre méretezett fotelok vagy a figurás gyermekfogasok ideális kiegészítői lehetnek a gyerekszoba terének.

Ha úgy érezzük, jól jönne a szobába egy olyan kis szék, amelybe a gyerkőc – és csakis ő! - kényelmesen belekuporodhat, sőt, a fotel a kedvenc állatát idézi, válasszunk a bájos gyerekszoba kiegészítők közül!

Kutyás, halacskás, vagy akár focilabdás és hercegnős huzattal, vidám színekben állnak a lurkó rendelkezésére a fotelek, kényelmes szövettel és acélvázzal, melynek köszönhetően könnyedén összecsukható és el is rakható a kisbútor, ha éppen nincs rá szükség.

Nagyobb rendet szeretnénk teremteni a szobában, előszobában? Mit szólnánk egy olyan, mutatós gyerek fogashoz, akasztóhoz, amely megjelenésével kifejezetten rendrakásra késztet? Olyan kedves és színes, hogy a gyerkőc szívesen használja majd.

A kisebbek fejét könnyen elcsavarja a kutyusos figurával vagy kisautóval díszített fogas – nemcsak a fogas tetején „ülő” figura, de a színek is nagyon vonzóak! Kicsik-nagyok kedvence lehet a ceruzát formázó fogas is, amely különféle vidám árnyalatokban lehet a miénk. Jól járunk velük – meglepetésnek sem utolsók…!Kapcsolódó cikkek

Helyet, hangulatot sarokétkezővel!

Helyet, hangulatot sarokétkezővel!

A sarok, amit nehéz otthagyni
Nappaliba ideális szekrénysorok

Nappaliba ideális szekrénysorok

Mindennek megvan benne a helye...
Konyhabútor tervezés

Konyhabútor tervezés

... lépésről lépésre!
Összhang fenyő előszobabútorokkal

Összhang fenyő előszobabútorokkal

Hogy a fenyőt az előszobából se hiányoljuk…
Hálószoba

Hálószoba

A hálószoba pihenésre és alvásra való, mint ahogy azt a neve is jelzi.