Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Fotellel nyugalomba!

Egy fárasztó nap után különösen csábító látvány a kedvenc fotelünk, de egyet tévézni, olvasni bármikor kaphatóak vagyunk egy kényelmes modellben, nemde?

A fotelünk szent! Ez a mutatós kis bútordarab, amelyben kényelmesen el lehet nyújtózni, vagy éppenséggel jó belekuporodni, mindig a pihenéshez kapcsolódik.

Egy jó fotelből alig lehet „kirobbantani” az embert! Ahhoz viszont, hogy meglegyen a délutáni, esti relaxáció eszköze - akár olvasunk, akár tévézünk, akár csak cseverészünk benne -, mindenképp szükségünk van egy megfelelő fotelre.

De milyenre? Ha ülőgarnitúránkhoz nem volt fotel, választanunk kell egyet, olyat, amelyik stílusában és színében is passzol a szoba többi bútorához.

Szeretjük az egyszerű külsejű foteleket? A visszafogott, mintás vagy egyszínű kárpitozottat, görgős, esetleg fém lábakkal, vagy inkább a hagyományos külsejű, masszív megjelenésű modellekben éreznénk jól magunkat?

Van választék bőven – az utóbbiak klasszikus és modern változatban is kaphatók, számos színárnyalatban. Bonellrugós, dupla- vagy hullámrugós ülőfelületüknek köszönhetően valódi kényelemmel szolgálnak és akár lábtartós változataik is vannak.

Aki a modern vagy a minimál jellegű, szögletes vonalú bútorokat kedveli, modern fotel lesz a kedvence – választhat akár a táskarugós modellek közül is, melyek egyszerűnek tűnnek, mégis csodás kényelemmel szolgálnak!

Egy relax szék ugyancsak jól mutathat a sarokban, időseknek is tetszeni fog – a kicsi és érdekes formájú kagylófotelek is több változatban kaphatók. Szivacsos fotelágyat vagy babzsák fotelt gyerekek szobájába ideális vásárolni, hiszen nemcsak kényelmesek, praktikusak és könnyen elhelyezhetők. Válasszuk ki a nekünk valót!Kapcsolódó cikkek

Gyermek- és ifjúsági ágykeret típusok

Gyermek- és ifjúsági ágykeret típusok

Ahogy a csemete szeretné...
Fényt ide! Asztali lámpák

Fényt ide! Asztali lámpák

Ha a központi fény nem elég...
Milyen étkezőszékünk legyen?

Milyen étkezőszékünk legyen?

Kényelemben az étkezőasztalnál
Nappaliba ideális szekrénysorok

Nappaliba ideális szekrénysorok

Mindennek megvan benne a helye...
Matracvédő és párna választék

Matracvédő és párna választék

Védelmet és mutatós párnát!