Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Mindig kellhet: forgószék és tárgyalószék

Főként munkához és tanuláshoz fontos egy kényelmes forgószék, hiszen olyankor órákat töltünk egy helyben ülve. A kérdés csak az, melyik lesz a kedvencünk!

Sokat ülünk az íróasztalnál vagy gépezünk tanulás közben? Sokkal jobban menne a munka, ha valóban kényelmesen ülhetnénk a székben? Akár tanulunk, akár dolgozunk, megfelelően kialakított forgószékre nagy szükségünk van. Irodában pedig nem árt, ha tárgyalószékeink is kényelmesek, ha nem is éppen hosszútávon.

Az irodai forgószékek választéka igen széles! Jó szolgálatot tesznek a legalapvetőbb modellek, magas háttámlával, karfákkal – amelyek azonban akár le is vehetők -, és szövettel, amelyet többféle színben kérhetünk. Az egyszerű forgószékek magassága, dőlésszöge változtatható az általános mechanikának köszönhetően.

A szövet ülőfelületű székek membrán szövettel vagy textilbőr kerettel kissé egyedibbek és mutatósabbak – különösen, hogy számos színben kaphatók. Hintamechanikát is rejtenek.

Ha exkluzívabb külsőre vágyunk, akár dizájnos, műbőr bevonatú széket is találunk, vagy textilbőr bevonattal ellátott, komoly megjelenésű forgószéket.

Mindegyik forgószék kiválóan alkalmas nyolc órás munkára és otthonra, tetszés szerint állíthatjuk őket megfelelő magasságra gázlift segítségével.

Mutatós csillaglábakon állnak, amelyek mindig az adott szék külsejéhez alkalmazkodnak. A krómozott acél csillagláb különösen mutatós tud lenni! Egyszerűbb és modern modellek egyaránt várnak bennünket.

Főnöki forgószéket szeretnénk? Attól függően, milyen az ízlésünk és az igényeink, választhatunk a számos, elegáns vagy akár lehengerlően modern szék közül! Szinte szokványosnak számítanak a fekete, barna vagy bézs árnyalatban kapható, párnázott, már ránézésre is igen kényelmes valódi bőr forgószékek, de mindig beválnak, sőt, akár pirosban is kaphatók! Remek választások lehetnek a visszafogott külsejű, de csodás kényelemmel szolgáló modellek, melyek modern és klasszikus terekben is megállják helyüket.

Aki azonban szereti a vagány, meglepő bútorokat, bátran válassza az ergonómikus kialakítású, sárga, sportkocsi ülésére emlékeztető vezetői forgószéket vagy a hozzá hasonlóakat. Minimál stílusú terekbe a krómozott acél vázas, textilbőr bevonatú székek is igen látványosak.

Nem szeretnénk hagyományos megjelenésű tárgyalószékeket? Akkor a modern eleganciájú műbőr modelleket ajánlhatjuk, krómozott acél vázzal, fekete, krém- vagy bézs színben, tömör fa rátétekkel, vagy a fekete, de ergonómikus membrán háttámlás változatot, amely szintén szép és modern. Csak választanunk kell!Kapcsolódó cikkek

Franciaágyak klasszikus külsővel

Franciaágyak klasszikus külsővel

Nosztalgikus hangulatban az ágyban
Vákuummatrac variációk

Vákuummatrac variációk

A matrac vákuummal az igazi!
Az ülőgarnitúra jellemzői

Az ülőgarnitúra jellemzői

Az ülőgarnitúra jellemzői és tipikus hibái
Kókuszmatrac variációk

Kókuszmatrac variációk

Kókuszréteggel még jobbat aludni
Burkolatok kiválasztása

Burkolatok kiválasztása

Melyik legyen?