Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Gyermek forgószék kínálat

Még gyorsulási versenyhez is jó – no, persze, ez csak vicc, mindenesetre egy kényelmes forgószéknek számos előnye van a gyerekszobában!

Ahogyan a felnőttek számára sem kényelmes olyan széken ülni órák hosszat, amely kemény, nyom, nem támaszt megfelelően a háttámlája, a gyermekeknek is biztosítani kell a megfelelő, egészséges ülőhelyet az íróasztal mellett.

Már az óvodások is képesek órákig festegetni, rajzolni az asztalnál – nem célszerű, ha görnyednek. Ugyanez fokozottan igaz, ha már tanulóasztalként funkcionál ez a bútor. Vagyis, egy kényelmes, jól működő forgószékre szükségünk lesz, akár kisgyermek, akár iskolás a csemeténk.

Kicsiknek különösen nagy örömet okoz olyan tárgyakat használni – beleértve a kisbútorokat, kiegészítőket is -, amelyek valamelyik mesefigurát vagy kedvenc állatukat ábrázolják.

Nos, választhatunk az aranyos, színes, karfás vagy karfa nélküli, textilbőrrel bevont gyerek forgószékek közül, amelyeknek háttámlájáról pingvin, cica, Micimackó vagy éppen Mikiegér mosolyog, de a focikedvelő fiúk számára a futballtámlás modell lesz telitalálat! Nemcsak cuki, tisztán tartani sem nehéz!

Nagyobbak számára igen széles a választék. Az egyszerű formájú, műanyag vázas, szövet huzatos modellek többféle változatban is rendelhetők – színes huzatuk és praktikusságuk mindig nyerő. Van sportos variáció is: a fekete szövet élénk színekkel párosul, a karfa hiányzik.

Karfa nélküli változatban számos trendi, fiús és lányos megjelenésű gyerek forgószék kapható – egyszerű, de divatos, kellemes fa árnyalatú forgószéket szeretnénk? Rétegelt lemezből többféle mutatós modellt választhatunk, párnázott vagy sima lemezes ülőfelülettel.

Divatos kishölgyek örülni fognak a lila vagy fehér, szögletes vagy akár kerek háttámlás forgószéknek, ötletes háttámlával. Aki szereti a trendi színeket és mintákat, bátran válogasson a sokféle, hangulatos textilbőr bevonattal kapható forgószék-választékból.

Egyedi kialakítású karfás modellt fehér vagy pink színben, de membrán háttámlás, kék-lila, modern eleganciájú forgószéket is szerezhetünk a gyerekszoba vagy akár a nappali terébe, a tanuló sarokba. Valamennyi gyerek forgószék magassága gázlifttel állítható, kiválóan igazítható az asztal és a csemete igényeihez. Csak győzzünk válogatni!Kapcsolódó cikkek

Fali képpel hangulatot!

Fali képpel hangulatot!

Mert hangulat mindenhova kell!
Burkolatok kiválasztása

Burkolatok kiválasztása

Melyik legyen?
Mielőtt bútort vennél

Mielőtt bútort vennél

Pár jótanács!
Étkezőgarnitúra a konyhába

Étkezőgarnitúra a konyhába

Enni, beszélgetni mellette a legjobb!
Álló lámpa változatok

Álló lámpa változatok

A hangulatfény megteremtője