Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Fenyő kiegészítők: szép részletek

Szeretjük a fenyőbútorokat, és szükségünk lenne még néhány hasznos kiegészítőre a lakásban? Fenyő polcokkal, lehajtható asztalokkal és állványokkal orvosolhatjuk problémáinkat.

Egy otthonban, ahol szinte minden bútor fenyő, furcsán mutatna egy másmilyen stílusú kiegészítő. Pedig lehetséges, hogy szükségünk van még néhány polcra, akár álló, akár falra szerelhető; a szobában újságtartóra vagy gördíthető tv-állványra; esetleg a konyhában szeretnénk olyan asztalt, amely lehajtható, így csak akkor foglal helyet, ha eszünk is rajta.

Nos, van rá lehetőség, hogy ezeket mind fenyőből szerezzük be. A fenyő kiegészítők ügyelnek rá, hogy a részletek is tökéletesek lehessenek! Legyen a miénk az egyszerű megjelenésű, de mutatós és praktikusan gördíthető, polcos és fiókos fenyő tv-állvány. Többféle kialakításban is kapható.

Helyszűkében vagyunk, de polcokra még lehetne pakolni? Akkor szerezzünk be tömör fenyő fali polcokat – hosszúkás vagy széles formában, fiókos és fiók nélküliek is rendelkezésünkre állnak, de az álló fenyő polcok is a miénk lehetnek négyféle kialakításban – hogy mindenhol jól elférjenek!

A nappaliban, a tv-állvány vagy a kanapé mellett remek kis kiegészítő egy fenyőből készült, könnyen megmarkolható újságtartó – hogy mindig tudjuk, hol rejtőznek a lapok!

Kicsi a konyha, ezért egy fix asztal nem lenne jó megoldás? A lehajtható fenyő asztalokból íves és szögletes modell is van – elegendő hellyel szolgál az étkezéshez, de egy kellemes beszélgetéshez is. Ha pedig már nem kell, csak hajtsuk vissza könnyedén!

Legyen akár a nappali, a hálószoba, a gyerekszoba vagy a vendégszoba a kiegészítő helye, legyen bár szükségünk az iroda vagy dolgozószoba terében ezekre a fenyő bútorokra, mindenhová remekül illenek! Tegyünk velük egy próbát.Kapcsolódó cikkek

Gyerekszobai kanapék

Gyerekszobai kanapék

Szieszta gyerek módra
Fürdőszoba

Fürdőszoba

Ebben a művészetektől, iparágaktól, emberektől teli világban, már minden lehetséges.
Iroda, dolgozószoba

Iroda, dolgozószoba

Hogyan rendezd be a munkasarkot otthon?
Válasszunk puffot, ülőkét!

Válasszunk puffot, ülőkét!

Kicsi helyen, praktikusan!