Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Nappaliba ideális szekrénysorok

Hogy milyen típusú nappali szekrénysort választunk, az csakis attól függ, milyen stílusra és mekkora helyre van szükségünk. Szerencsére, van miből válogatni!

Nagy feladat előtt állunk: ki kell választanunk azt a szekrénysort, ami a nappali egyik falát feltétlenül uralja, és meghatározó szerepe lesz a szoba kinézetében. Ha már van ülőgarnitúránk, célszerű a jellegét hozzá igazítani, de az is lehet, hogy a megvásárolt szekrénysorral igyekszünk majd harmóniába hozni más bútorokat.

Milyen típusút képzeltünk el? Ezt sokban befolyásolja, mekkora helyre van szükségünk a szekrényben – fontos, hogy legyen hozzá akasztós szekrény, akár kettő is? Bárszekrény, méretes vitrines rész, sok alsó és felső szekrény?

Vagy egy modern megjelenésű, négy-öt elemből álló, kisméretű nappaliba is ideális szekrénysorral lennénk elégedettek?

Ha a hagyományos külsejű, bőven pakolható szekrénysorokat szeretjük – a fent leírt előnyökkel -, természetes, szépséges fa árnyalatokban vagy világos frontrészekkel is birtokba vehetjük őket.

Egy egyszerű megjelenésű, de igazán mutatós nappali szekrénysor kedves, méretes és sok-sok pakolófelülettel lát el, ezért azoknak, akik a nappaliban alakították ki a hálószobát is, különösen jó választás.

Nosztalgikus berendezésű otthont szeretnénk? Válasszunk klasszikus nappali szekrénysort, akár antikolt változatban - eleganciájuk és gyönyörű színük magával ragadó!

Mutatós átmeneteket is találunk az egyszerű megjelenésű és a modern szekrénysorok között.

Ám az igazán modern elegancia és az érdekes, rendhagyó bútorok hívei mindenképp a szögletes vonalvezetésű, újszerű megoldásokkal készült nappali berendezések mellett tegyék le voksukat!

Ezen szekrénysorok sajátosságai az alacsony, polcos-fiókos tévéállványok, mely fölé polcrendszer és/vagy szögletes, vitrines szekrény magasodik, egyedül vagy többedmagával.

Az érdekes kialakítású szekrények két oldalt helyezkednek el, de ez is változhat; éppen az a jó bennük, hogy kialakításuk más és más. Csak igényeinknek múlik, hogy a kiszemelt stílusban és színben melyik változatok nyerik el tetszésünket: kisebb vagy nagyobb szekrény, több polc, vitrin vagy inkább a csukott ajtós részek!

Fiatalos szobák ideális bútorai is lehetnek, de azoknak is kiválóak, akik a holmijuk nagy részét a hálószoba gardróbjában tartják, így a nappali szekrénysor rendeltetése csak a könyvek, dísztárgyak és a tévé tárolása. No, érik már a választás?Kapcsolódó cikkek

Fotellel nyugalomba!

Fotellel nyugalomba!

Egy kis relaxálás a sarokban
Franciaágyak tömör fenyőből

Franciaágyak tömör fenyőből

Egy igazán barátságos ágykeret!
Bőr ülőgarnitúra: luxus és kényelem

Bőr ülőgarnitúra: luxus és kényelem

Ne engedjünk a bőrből!
Tv-állványt külön is vehetünk!

Tv-állványt külön is vehetünk!

Ha a tévé eddig nem kapott helyet…