Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Memóriás matrac kínálat

Mit szólnánk hozzá, ha kiderülne, hogy nem egy számítógépről van szó, hanem éppenséggel a memóriás matracokról…?

A jó memória bizony sok előnnyel jár – így van ez az ágybetétek esetében is! Ha még nem szereztük be a megfelelő matracot a hálószoba vagy a vendégszoba ágykeretébe, itt a lehetőség, hogy kiválasszuk az igazán profit.

A memóriás matracoknak megvan az az előnyük, hogy a memory réteg testünk alakját is körbeveszi, érzékelve annak hőjét. Mivel rugalmas, ha felkelünk a matracról, mindig visszanyeri eredeti formáját, de remek tulajdonságainak köszönhetően kiváló kényelmet biztosít!

Az ágybetétek egyébként hideghab matracok, és jó tudni, hogy az ortopédikus hideghabnak is megvannak a maga előnyei. Anyaga a természetes latexhez hasonló, remekül szellőzik, készítése során minden káros anyagot mellőznek, és természetesen ideális az alátámasztása.

memóriás matracok is választhatók különféle adottságokkal: rendelhető 7 zónára osztott változat, aloe verás huzattal vagy éppen thermocool belső rendszerű, fokozottan izzadásgátló hideghab matrac is.

A huzatok egyébként levehetők és kimoshatók, így az ágybetétek kezelése igen egyszerű. Vannak azonban olyan modellek is, melyekhez praktikus hideg-és melegtartó huzat tartozik. Így nem fog ki rajtunk egyik évszak sem!

A memóriásmatracok egyedi méretben is rendelhetők. Fontos tudni még, hogy azoknak, akik mindenhogyan szeretnek aludni – tehát nincs egy kialakult alvási szokásuk - a lágy és a félkemény memory matracok közül érdemes válogatniuk. Tartsuk szem előtt a jó memóriát!Kapcsolódó cikkek

Burkolatok kiválasztása

Burkolatok kiválasztása

Melyik legyen?
Hab matrac variációk

Hab matrac variációk

Habosat az ágykeretbe!
Kanapé, amin mindennap alhatunk

Kanapé, amin mindennap alhatunk

Éjjel-nappal pihenőhely!
Hálószoba

Hálószoba

A hálószoba pihenésre és alvásra való, mint ahogy azt a neve is jelzi.