Fejléc scriptblokk

Memóriás matrac kínálat

Mit szólnánk hozzá, ha kiderülne, hogy nem egy számítógépről van szó, hanem éppenséggel a memóriás matracokról…?

A jó memória bizony sok előnnyel jár – így van ez az ágybetétek esetében is! Ha még nem szereztük be a megfelelő matracot a hálószoba vagy a vendégszoba ágykeretébe, itt a lehetőség, hogy kiválasszuk az igazán profit.

A memóriás matracoknak megvan az az előnyük, hogy a memory réteg testünk alakját is körbeveszi, érzékelve annak hőjét. Mivel rugalmas, ha felkelünk a matracról, mindig visszanyeri eredeti formáját, de remek tulajdonságainak köszönhetően kiváló kényelmet biztosít!

Az ágybetétek egyébként hideghab matracok, és jó tudni, hogy az ortopédikus hideghabnak is megvannak a maga előnyei. Anyaga a természetes latexhez hasonló, remekül szellőzik, készítése során minden káros anyagot mellőznek, és természetesen ideális az alátámasztása.

A memóriás matracok is választhatók különféle adottságokkal: rendelhető 7 zónára osztott változat, aloe verás huzattal vagy éppen thermocool belső rendszerű, fokozottan izzadásgátló hideghab matrac is.

A huzatok egyébként levehetők és kimoshatók, így az ágybetétek kezelése igen egyszerű. Vannak azonban olyan modellek is, melyekhez praktikus hideg-és melegtartó huzat tartozik. Így nem fog ki rajtunk egyik évszak sem!

A memóriásmatracok egyedi méretben is rendelhetők. Fontos tudni még, hogy azoknak, akik mindenhogyan szeretnek aludni – tehát nincs egy kialakult alvási szokásuk - a lágy és a félkemény memory matracok közül érdemes válogatniuk. Tartsuk szem előtt a jó memóriát!


Minden cikk alja scriptblokk

Kapcsolódó cikkek

Konyhában partner: a konyhabútor

Konyhában partner: a konyhabútor

Társunk a főzésben!
Franciaágyak modern külsővel

Franciaágyak modern külsővel

Modern otthonba csak ilyet választhatunk...
Burkolatok kiválasztása

Burkolatok kiválasztása

Melyik legyen?
Gyermek- és ifjúsági ágykeret típusok

Gyermek- és ifjúsági ágykeret típusok

Ahogy a csemete szeretné...