Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Elemes bútorokkal gyors és nagyszerű!

Jó lenne, ha otthonunk helyiségei egységes képet mutatnának? Ha a szobába csak az ülőgarnitúrát kellene külön kiválasztani, a többi bútor szép egyforma lenne? Válasszunk elemes bútort.

Bizonyos bútorokhoz igen nehéz megtalálni azokat a kisbútorokat, kiegészítőket, amelyek stílusban és színben kiválóan illenek hozzájuk. Nemcsak időbe, energiába is telik a keresgélés, mire a tökéletes összhangot meg tudjuk teremteni.

Éljünk inkább az elemes bútorokkal, ha van rá lehetőség! Mi a titkuk ezeknek a bútoroknak? Nos, az elemes bútorcsaládok minden szükséges bútort tartalmaznak egy adott helyiségbe.

Legyen az iroda vagy dolgozószoba – amelybe elemes bútorok esetén teljesen azonos megjelenésű lesz az íróasztal, a könyvespolc, a tárolószekrény, a vitrin, vagy a nappali, amelyben a komódok, a tv-állvány, a dohányzóasztal, a szekrénysor ugyanazt a stílust követi.

Természetesen mindez igaz a gyerekszoba terére – ahol egyformán mutatós lesz a gyerekágy, a szekrények, komódok és a tanulóasztal, vagy egységes képet kap a hálószoba és az étkező is, melyekbe így már csak az ágyat illetve az étkezőgarnitúrát kell kiválasztanunk!

Nincs is szebb a mutatós harmóniánál – és ez alól még a fürdőszoba sem kivétel! Ebbe a helyiségbe is találunk ugyanis elemes bútort.

A kedves, dió és fehér szín párosításával készült, természetes hangulatú fürdőszobai elemek ügyesen és mutatósan veszik körül a mosdókagylót. Fölé tükrös szekrény kerül polcokkal, alá ajtós szekrény, két oldalán pedig számos dolgot bepakolhatunk a tejüveges vitrinnel ellátott, álló szekrényekbe.

Az elemek természetesen külön is kérhetők! Teremtsünk összhangot rövid idő alatt és egyszerűen!Kapcsolódó cikkek

Az ülőgarnitúra jellemzői

Az ülőgarnitúra jellemzői

Az ülőgarnitúra jellemzői és tipikus hibái
Gyerekszobai kanapék

Gyerekszobai kanapék

Szieszta gyerek módra
Kókuszmatrac variációk

Kókuszmatrac variációk

Kókuszréteggel még jobbat aludni
Válasszunk puffot, ülőkét!

Válasszunk puffot, ülőkét!

Kicsi helyen, praktikusan!