Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Elemes bútorokkal gyors és nagyszerű!

Jó lenne, ha otthonunk helyiségei egységes képet mutatnának? Ha a szobába csak az ülőgarnitúrát kellene külön kiválasztani, a többi bútor szép egyforma lenne? Válasszunk elemes bútort.

Bizonyos bútorokhoz igen nehéz megtalálni azokat a kisbútorokat, kiegészítőket, amelyek stílusban és színben kiválóan illenek hozzájuk. Nemcsak időbe, energiába is telik a keresgélés, mire a tökéletes összhangot meg tudjuk teremteni.

Éljünk inkább az elemes bútorokkal, ha van rá lehetőség! Mi a titkuk ezeknek a bútoroknak? Nos, az elemes bútorcsaládok minden szükséges bútort tartalmaznak egy adott helyiségbe.

Legyen az iroda vagy dolgozószoba – amelybe elemes bútorok esetén teljesen azonos megjelenésű lesz az íróasztal, a könyvespolc, a tárolószekrény, a vitrin, vagy a nappali, amelyben a komódok, a tv-állvány, a dohányzóasztal, a szekrénysor ugyanazt a stílust követi.

Természetesen mindez igaz a gyerekszoba terére – ahol egyformán mutatós lesz a gyerekágy, a szekrények, komódok és a tanulóasztal, vagy egységes képet kap a hálószoba és az étkező is, melyekbe így már csak az ágyat illetve az étkezőgarnitúrát kell kiválasztanunk!

Nincs is szebb a mutatós harmóniánál – és ez alól még a fürdőszoba sem kivétel! Ebbe a helyiségbe is találunk ugyanis elemes bútort.

A kedves, dió és fehér szín párosításával készült, természetes hangulatú fürdőszobai elemek ügyesen és mutatósan veszik körül a mosdókagylót. Fölé tükrös szekrény kerül polcokkal, alá ajtós szekrény, két oldalán pedig számos dolgot bepakolhatunk a tejüveges vitrinnel ellátott, álló szekrényekbe.

Az elemek természetesen külön is kérhetők! Teremtsünk összhangot rövid idő alatt és egyszerűen!Kapcsolódó cikkek

Gyermek- és ifjúsági ágykeret típusok

Gyermek- és ifjúsági ágykeret típusok

Ahogy a csemete szeretné...
Hogyan rendezzem be?

Hogyan rendezzem be?

Vegyük sorban a szobákat...
Mielőtt bútort vennél

Mielőtt bútort vennél

Pár jótanács!
Komód- és kisszekrény választék

Komód- és kisszekrény választék

Vigyük akár kettesével!
Elemes gyerekszoba bútor választék

Elemes gyerekszoba bútor választék

Egyből kész a gyerekszoba!