Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Tálalószekrény: dísz és segéd

Vannak, akik tudják nélkülözni, és olyanok is, akik el sem tudják képzelni otthonukat nélküle: kis és nagy konyhákban is remekül mutat egy szép tálalószekrény!

A konyhabútor és az étkezőgarnitúra mellett számos otthonban kell hely még egy bútornak, legyen az a konyha terében vagy a nappaliban kialakított étkezőben elhelyezve.

Nem más ez, mint a tálalószekrény, amely nemcsak mutatós kiegészítése a teljes konyhai berendezésnek, hanem hasznos pakoló is. Egy, kettő, sőt három is állhat belőle a helyiségben, ha van elég helye. Megszépíti a konyhát és az étkezőt, afféle „hab a tortán”…

Szerepe természetesen ennél is fontosabb: számos konyhabútorban nem fér el minden edény, pohár, evőeszköz és étkészlet – különösen az ünnepi készletek.

Ezeket a család általában a tálalószekrényben tárolja, sőt, a szép darabokat, kedves dísztárgyakat szívesen mutatja meg a tálaló vitrines részében. Ez a szekrény nemcsak pakolónak kiváló, hanem a személyes emlékek megmutatásához is.

Manapság nem csupán a hagyományos modellek közül válogathatunk. Az elegáns, díszkeret léces, visszafogottan klasszikus vagy kifejezetten régies hatású, antikolt tálalószekrények mellett, melyek a klasszikus berendezésű otthonok elmaradhatatlan bútorai, számos egyszerűbb megjelenésű, praktikus és modern tálaló közül választhatunk.

A fenyőbútor megjelenésű, egyszerű tálalószekrények nappaliban ugyanolyan kiválóan mutatnak, mint konyhában. A bükk, bézs vagy antik tölgy színű, bútorlapos, helytakarékos és bájos tálalószekrény bárhol könnyedén elfér.

Az egyszerű és a modern közötti kellemes átmenet kedvelőinek ajánlhatók a skandináv stílusú, keretezett ajtós modellek. Egyedi színfoltok a lakásban! A teakfa tálalószekrények a természetes megjelenésű bútorok híveinek ajánlottak.

Tálalószekrényből is modern, szögletes vonalú, netán minimalista stílusú modellnek örülnénk? Igen nagy belőlük a választék: ha az ötvenes éveket idéző, mégis modern megjelenésű tálalót szeretnénk, ilyet ugyanúgy találunk, mint ha több összeillő szín keverésével készült, feltűnően modern és egyben elegáns modellre vágyunk, melynek üvegpolcait hátulról ledes fénnyel is megvilágíthatjuk! Világos és sötét árnyalatban egyaránt rálelünk a szemrevaló modellekre – válogassunk bátran!Kapcsolódó cikkek

Elemes gyerekszoba bútor választék

Elemes gyerekszoba bútor választék

Egyből kész a gyerekszoba!
Helytakarékos: emeletes és galériaágyak

Helytakarékos: emeletes és galériaágyak

Emeletes és galériaágy: fekhely, kuckó, játéktér!
Memóriás matrac kínálat

Memóriás matrac kínálat

Memóriával felturbózva
Mindig kell: előszobafal és cipősszekrény

Mindig kell: előszobafal és cipősszekrény

Ideális pakoló és vendégfogadó...
Kókusz-latex matrac kínálat

Kókusz-latex matrac kínálat

Ha azt a plusz még fokoznánk is…