Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Gyerekszobai kanapék

Ha gyermekünk sehogy sem találja a helyét a szobájában, hiányzik neki egy igazán kényelmes elvonuló- és olvasó sarok, vagy a nappaliban is szívesen használja a kanapét – legyen sajátja!

Kanapé nemcsak felnőtteknek jár! Mini változatait a lurkók is jól kihasználhatják. Az ő méreteikre szabott, sziesztázó gyerekbútor is kapható különféle változatokban, így bármilyen stílusban alakítottuk is ki a gyerekszoba belső terét, megtaláljuk az odaillőt!

Természetesen megjelenése lehet ugyanolyan, mint egy felnőttekre tervezett modellé – klasszikus formájú, kinyitható, kárpitozott, szivacsos gyermek kanapé, amely számos mutatós szövettel kérhető, akár textilbőrrel és fabetéttel is.

Ülő és fekvőfelületének szivacsos mivolta miatt ajánlható csak vendégágynak. A másik karfás típust – amely valójában fotelágy - is kérhetjük többféle szövettel.

Ugyancsak kétszemélyes ággyá alakítható, így gyerkőcünk kis barátja is éjszakázhat rajta. Vidám, lágy vonalaival hív pihenésre a harmadik karfás gyermek kanapé változat, melyen rövid távon szintén alhat két gyermek.

Ha a szögletesebb és egyszerűbb szivacsos fotelágy tetszik, szövetét szintén igazíthatjuk a szoba színvilágához. 1 személyes és kétszemélyes változata is van. Jó szolgálatot tesz a mutatós gyermekheverő – ágyneműtartós belseje különösen praktikus, oldaltámlája pedig véd a leeséstől. Ez a modell mindennapos alvásra is használható!

Az igazán modern, letisztult vonalak kedvelőinek ajánlható az a kinyitható szivacsos kanapé, mely élénk színvilágával eleve feltűnő, de előnye nemcsak ebben rejlik: sokoldalúan elrendezhető és szintén használható vendégágyként.

Egyszerűnek tűnik, mégis sokféleképp alkalmazható a PAQ szivacsos fotelágy is, amelyet kiterítve ágyként, összehajtogatva pedig aranyos fotelként vethetünk be! Kapható textilbőr vagy vízlepergető huzattal. Ideális azoknak, akik sokszor változtatják a helyüket…Kapcsolódó cikkek

Helyet, hangulatot sarokétkezővel!

Helyet, hangulatot sarokétkezővel!

A sarok, amit nehéz otthagyni
Fenyő komód változatok

Fenyő komód változatok

A komód se maradhat ki
Matracvédő és párna választék

Matracvédő és párna választék

Védelmet és mutatós párnát!
Szabadtéri étkezőgarnitúrák

Szabadtéri étkezőgarnitúrák

Üljünk ki a szabadba – lesz is mire!
Iroda, dolgozószoba

Iroda, dolgozószoba

Hogyan rendezd be a munkasarkot otthon?