Lakberendezési Praktikák

Lakberendezési praktikák, amelyektől szebb és kényelmesebb lesz az otthonod!

 

Kanapé vendégágy funkcióval

Amikor kanapét vásárolunk, sokszor nem gondolunk bele, jó lesz-e ágynak is, mivel nem annak szánjuk – nem árt viszont, ha ebben az esetben is van rajta kényelmes alvási lehetőség!

Ha rendelkezünk külön hálószobával, természetes, hogy a kanapétól nem várunk olyan tulajdonságokat, mint például, hogy mindennapos alvásra is tökéletes legyen.

Kielégít minket, hogy mutatós, és kényelmesen elhelyezkedhetünk rajta, ha tévézni, olvasni vagy csak csevegni szeretnénk. Ha azonban előfordul velünk, hogy valaki ott alszik nálunk, legyenek azok a szülők vagy barátok, egy ágynak kinyitható kanapé igen nagy áldás lehet!

Vendégágy funkcióval ugyanis általában a legdivatosabb bőrülőgarnitúrák is rendelkeznek, nem kell róluk lemondanunk amiatt, hogy „még ágy sincs benne”.

Kárpitozott, de textilbőr vagy akár valódi bőr modellek is rendelkezésünkre állnak. 

A vendégágynak használható kanapék csodálatos kényelemmel látnak el minket napközben ülőhelyként, éjszakára pedig kényelmesen elszállásolják a vendéget, akár 2 személyes ágy is lehet belőlük.

Lehetnek egyszerű külsejűek, klasszikus megjelenésűek vagy kifejezetten modernek. Szivacsos pótágyuk miatt ajánlottak elsősorban vendégágynak.

Kivételek a táskarugós dizájn kanapék, megvan ugyanis az a meglepő tulajdonságuk, hogy akár minden éjszaka jól alhatunk rajtuk.

A vendégágynak alkalmas kanapék többsége ágyneműtartós, értékes pakolófelületet biztosítva számunkra akkor is, ha éppenséggel nem takarókat és párnákat raknánk az aljába.

Leggyakrabban nappaliba választunk vendégágynak való kanapét, de a hálószoba, a gyerekszoba, és persze a vendégszoba mutatós és praktikus bútora is lehet! Válasszuk ki a kedvencünket!Kapcsolódó cikkek

Milyen étkezőszékünk legyen?

Milyen étkezőszékünk legyen?

Kényelemben az étkezőasztalnál
Komód- és kisszekrény választék

Komód- és kisszekrény választék

Vigyük akár kettesével!
A tartósság mérőszáma

A tartósság mérőszáma

A Martindale szám
Szabadtéri étkezőgarnitúrák

Szabadtéri étkezőgarnitúrák

Üljünk ki a szabadba – lesz is mire!
Étkezőgarnitúra a konyhába

Étkezőgarnitúra a konyhába

Enni, beszélgetni mellette a legjobb!